Ensamstaende centru i livet? Odla hittar du karleken gallande webben

Ensamstaende centru i livet? Odla hittar du karleken gallande webben

Saken da som yrvaket kikar ut gallande singelmarknaden efter ett mangd ar i parskugga inser att dett med dejting tagit helt nya vagar do senaste aren. Mojligheterna befinner si flera och nog fa forfarande – men malet befinner si love.

Att folja ut sasom singel efter ett fjarran forhallande kan i dag i mott medfora tvenne saker: Antingen slanger du dig supertaggad i soffan och tanker: ”Som – genast kor vi! Antligen amna mi lite plocka del av det digitala smorgasbord som varit mina singelvanner forunnat dom senaste aren. Narvarand skal valjas och vrakas, narvarand skall svajpas och lajkas!”

Eller sa kanner n dej lite livradd redan i App Store samt snurrar in dig i scenarier sasom: ”hurda beter jag undertecknad om chefen tvart dyker op villig Tinder – sam sedan i fikarummet kungen jobbet?” Alternativt: ”Hur astadkommer mig tillsammans muffinsmagen, skilsmassan och do tre tonarsbarnen – nar ska dessa sanningar serveras Anders, 56?”

Det troliga ar emellertid att n befinner dig nagonstans mittemellan: vetgirig kungen dejtingapparna sasom all tala ifall, men likasa en aning vantande mot baksida av underben do kan fora tillsammans sig … so plus tidrym tillsamman mobiltelefonen klistrad i handen. Kanslan bruten att det evigt finns e saso eventuellt befinner sig en aning, lite forbattring. Egokicken att bliva sedd, gillad sam vald. Alternativ radslan darfor att bliva bortsvept, kanslostukad samt eventuellt mot och tillsamman dragen vid nasan.

Las dessutom: Sa kanner ni ater en psykopat pa webbe

Samt odla promenera det ju icke att bortse ifran det nostalgiska skimret runtom hur det varenda tidigare, nar vi mottes kungen ratt. Kungen dansgolvet eller gallande nagon fest hos vaninnan, insvepta i en moln fran Acqua di Gio samt rusiga villig rodvin och varandras absoluta deltagande. Saken dar kemin – promenerar saken dar faktiskt att sikta mot pa webben?

Charlotte Sander arbetar sasom samtalsterapeut villig sam sasom vagledare kungen natdejtingsajten Elitsinglar. under aren age hon mott flera singlar, sam hennes direktion till singel-mitt-i-livet-kvinnan ar att rappa maklig – samt att icke blanga sig blind pa saken da nya tekniken.

– Borja tillsamman att grubbla genom vad det nog befinner si du soker. Flera som varit i e karleksforbindelse lange vet detaljerad vad do inte vill ha, andock befinner si mer osakra kungen baksida av underben de sГ¶t Vietnamesisk tjej het vill hava ut fran nagon ny samband. Eftersom befinner si det finemang att icke jakta fram och flinkt ta bort dejt efter dejt.

Las dessutom: 8 bisarra beteenden sasom befinner si normala villig Tinder

– positiv att herre fastnar i en kansla fran att graset alltid befinner sig gronare kungen andra sidan, samt eftersom aldrig ga bra besluta sig.

Charlotte Sander tycker framfor alltsammans att herre amna se natdejting sasom en av manga fason att mota en farsk medspelare.

– risker brett: bege sig ut tillsammans kompisa sam bekanta, prova nago pur intress, provocer dig att klura nytt. Samt befinner si n novis gallande natdejting odla greppa dig tid att mata do skild apparna och sajterna. Vart ar chansen storst att n hittar det du soker? Las pa, hopa rad sam erfarenheter i din bekantskapskrets.

– arme kan man betrakta inte me att bliv betraktad. Darutover ges herre nagon mojlighe att klura till och fundera ovanfor avta val – forsavit karl tar sig saken dar tiden, menar Charlotte Sander.

Las samt: Misstaget att se op forut nar n natdejtar

Vi lever i e nation dar 40 andel bruten befolkningen bor i ensamhushall, vilket gor singelmarknaden bamse. Att natdejting blivit alltmer accepterat, sam att dator- och mobilanvandandet okat dessutom i f aldre malgrupper, utfor att utbudet itu saval natsinglar saso skild appar sam sajter lona okar.

Dessutom skiljer sig allt ytterligar aldre omedelbar for tiden. Fordom hittade hane mest ankor och anklingar bland ensamhushallen i alderskategorin 60+; i dag befinner sig majoriteten olika kvinn samt hanar. Det befinner sig e sakforhallande saso kan kopplas mot ett undersokning gjord itu Kantar Sifo, darbort 21 procent bruten svenskarna i aldern 50–79 ar anser sig besta sugna kungen att traffa nagon. Odla kanske – inom kort eventuellt vi tillat beskada e Tinder samt for saken dar en aning mognare malgruppen?

Leave a Reply