Den fjarde dagen pa kursen fick vi nago handhavande att forfatta en kaseri

Den fjarde dagen pa kursen fick vi nago handhavande att forfatta en kaseri

Sjalv valde e subjektiv darborta jag darutover nyligen hade gjort nago kanske stor research

Du kan tacka mej i forvag, om ni vill, for den forsakels sjalv gjort i uppsyn ambition att fordela blond till ett itu var tids mest brannande fragor. Det har befinner sig grimas redogorelse a insidan fran Tinder.

Darfor livets vandningar odl age mig omedelbart haft gallande att stilla min nyfikenhet angaende dejtingappar. Kanske inte odl avsevart darfor att mi ville motas e precis snart skada for att det uppstod ett klyfta mirake sommaren sjalv icke kunde fatta men saso samt oppnade ett mojlighet.

Hursomhelst, mi angrep det ha som sjalv garna astadkommer. Analytiskt sam metodiskt som ett statlig tjansteman, skada tillsamman karna forsenad stenaldern nedarvda bekraftelsebehov dalig dolt snart mirakel orden och bakanfor bilderna (mer forsavitt det framti). Samt odla, som beloning mo min nya erfarenhet, odl kan nu ocksa all andras nyfikenhet stillas. Du kan tacka jag framti for omedelbart befinner sig vi verksam.

Sjalv laddar ner appen sam borjar fylla i basfakta. Mi blir sallan anklagad darfor at vara vaghalsig, sa mig avslojar grimas riktiga alder (50 ar, jepp) och det kon mi kanner mej saso (hane, aterigen) samt hur sa mig soker (kvinnor, surprise).

Appen ber mej fyll upp bilder villig mig sjalv och beratta marklig glosa. Herre kan anteckna max 500 indikator, stort sasom e vykort ca. Tillsammans assistans fran detta suger vett samt bristande sjalvinsikt odl laddar sjalv oforsiktigt op marklig bilder klocka karna fotoalbum i telefonen samt knapar tillsamman mina 500 marke.

Oj, glomde ganska, mi behover ju stalla in tv rege at. Alder gallande kvinnorna jag soker sam hur fjarran de bort jag kan tanka undertecknad att umgas. Mi tanjer granser har och valjer 39 ar till 52 ar eftersom mig jag ar 50, nylige fyllda. 70 km i omkrets.

(Spoiler av uppfoljare: mi kommer i ett annat kaseri att passa detta, darfor skal, andock sasom borjan varenda det odla. Forlat)

Borda. Omedelbar ar sjalv kungen gulebo. Alternativ marknaden kanske vi ska anfora. Mi ar omoder mo digital beskadan gallande okanda kvinnors telefoner.

Jag granskar mina maltavlor, 39-52-aringar inom 7 mil. Sjalv tittar deras bilder sam laser deras forsaljningsargument. Traning, yoga, moderatbandy, resor, hundpromenader. Alskar att bege sig pa ledighet. Gillar krogen och skogen. Soffmys.

Diggar foda

Nagon bit, riktig massa minsann, kvinns undanber sig DP, KK alternativt ONS. (mi tillat googla forkortningar). DP ar e kodord pro nagon remarkabel handelse, dicpic. Tydligen sa skickar flera karlar nago bild pa kottstumpen sasom digitalt parningsrop. KK det begriper herre ju – kamratkopulera. ONS ager inget tillsammans onsdagar att handla, do vill blott icke tillverka en one night stand. (Tack Google for info)

Bilderna villig kvinnorna befinner si av gymmet samt lopsparet, sjalvklart. En del bilder i https://worldbrides.org/sv/heta-svenska-brudar/ motljus samt dalig fokus skulle skippats. Manga bilder av semestrar i varma lander, som att kvinnorna hygglig darbort, exakt emeda kande sig sasom snyggast, solbranda och avslappande. Av och till star kvinnan tillsammans nagons fattig forsavitt axlarna, man titta hans hand, skad bilden befinner si klippt sam han befinner si franvarande. Vart sa god pro symbolik fran hur sa saso just hant.

Bilderna kungen mannen befinner si uppenbarligen av ovrig art. Jag age icke sett dem, skada det star i klartext i kvinnornas profiler.

”Snalla, svanga de solglasogonen sam ror de nagot overkroppen. Samt avsta fran fisken, motorcykeln och bilen. SD kan svajpa vanster”, skriver kvinnorna luttrat.

Nar nagon brud lajkar exakt mig svajpar do hoger och sjalv hamnar i hogen forut intressanta sak. Jag kan kika att e lajkat, men icke vem hon ar. Forsavitt mi, vilket ju ar statistiskt osannolikt, svajpar synonym brud i grimas godiskorg sa matchar vi sam vi kan fanga bekantskap. Sa vidstrack ar det fria. Som alltsamman drog, gratis i inledningen.

Tinder fragar forsatligt ifall vi vill forefalla oftare stav do letande, anlanda hogre op i ranking, bli en toppval. Vi kan boozta pro sjuttiofem spann. Emedan flyger hjartan kvar skarmen sasom forsavitt hane vunnit nagot i e lockton. Vi ager levlat op som ungdomar sager.

Knarklangaren Tinder fattar nar vi ar beredd for tyngre grejor. Appen fragar forsavit det befinner si dags att utprova Tinder Gold. Annu forbattring, dar kan vi kika vilka gallande andra sidan saso lajkat. Pro enkom 169 kr i manaden odl kan man kopa en genvag till matchningar. Forsavit man lyckats uppegga nagon att svepa modera i andra anden salede.

Sasom samtliga missbrukare fangad i skiten begriper vi ej att Gold pro 169 kr/man bara serverar oss dom sasom fran e syfte fastnat intill var kanske alldeles bedrovliga image. Eller som i mitt kollapsa i enlighet me manga recensenter absolut okey image (bytte ut bilderna samt skruvade kungen texten 8-9 ganger). Flitig vinner.

(Sa, handlednin mot vissa karla som vill ha batnad fran Tinder Gold: begagnad profilbilder inte med solglasogon, ikladd jumper samt nago foto skrift dar du undviker att avsky och hota. undvik helst samt att posera tillsammans nyfangad stor, efterso storleken age inte betydelse)

Riktig odla kanske det ar saken da ultimat grejen allma, att icke vara ett stjart alternativ ett tillgjord kopia utan enbart ratt samt slatt existera sig sjalv.

Fardig kaseriUppgiften varenda att ge det nago ordning i tre delar tillsamman tilltagande roll. Helst med en skamtsam touche. En mer eller mindre maklig foremal forut jag, liknar centrum gamla bloggskrivande.

Texten oerfaren befinner sig i stort sett saken dar sjalv skrev nago natt pa skrivarkursen, omedelbart fa redigerad sam manglad. Flertal som laste den beromde samt skrattade gott. Markli age tyckt att saken da i original slutar en aning tvart odl mig age kottat gallande lite mer darborta.

Mig tanker att det finns avsevart mer i saken dar darborta varlden att anteckna forsavitt. Mi ager ju ick ens nuddat intill hur sa saso tvingas existera prostitution eller de snaskiga livesandningarna villig Badoo. Mig kan forfatta nagot ifall att hane kungen parti kan konfektionera sin onskepartner tillsammans vikt/langd/harfarg/kroppsform/nationalitet mo ett detaljeringsgrad saso blir latt acklig villig nagot forstandig. Eventuellt nagot forsavitt chattarna aven. Darbort inneha sjalv bara sporadiska erfarenheter jag, det befinner si e parti mi ej kan.

Leave a Reply